Fedett területek

Európai szalon A tágas szalon légkondicionált, európai berendezésű, ahol bár, nagyképernyős LCD televízió, videó, hifi, cd és dvd lejátszók teszik kellemessé a napközbeni és esti időtöltést. Arab kávézó A hajón található egy helyiség, amely az igazi arab kávézók hangulatát idézi. Berendezése, a helyben szívható vizipipa valamint az arab zene mind igazi egyiptomi hangulatot teremtenek.

Nyitott területek

Napozó dekk A 100nm-es napozón tágas nyitott és fedett részek találhatóak, gondolva a nap szerelmeseire és az árnyékot kedvelőkre egyaránt. Frissítőkkel feltöltött hűtőszekrény és kényelmes nyugányak teszik igazán kellemessé a pihenést. A kapitányi fülke előtt egy kisebb napozóterasz vár vendégeinkre. Fedett dekk A szalon előtt egy főként társalgásra kiváló, fotelekkel berendezett fedett dekk rész található.

Búvárfedélzet és felszerelés

A tágas búvár fedélzeten és az alsó platformon bőséges hely áll rendelkezésre a merülések előtti és utáni öltözésekhez és a vízbe jutáshoz. 2 kézi tusolóval lemoshatjuk magunkról, komputerünkről, maszkunkról és reduktorunkról a sót, a zárt tusolóban pedig egészben letusolatunk. Felszerelés bérlése a hajón nem lehetséges, de előzetes igény alapján a bérlést tudjuk biztosítani. Palackok: 26x 12 literes és 10x 15 literes, DIN és INT csatlakozójú palack áll a búvárok rendelkezésére. Ólomsúlyt ingyenesen biztosítunk a hajón. Motorcsónak: 2 zodiák, mindkettő 40 lóerős motorral felszerelve.