A Red Sea Boats Holidays Kft. erre szakosodott utazási irodaként, búvár utak szervezését és búvár-szafari hajók bérlését szolgáltatja versenyképes áron a Vörös-tengeren és szerte a világon. Saját üzemeltetésű hajóink versenyelőnyünk gerincét alkotják – M/Y Cassiopeia és M/Y Andromeda – és a minőség garanciái.

Elsődleges célunk, hogy elérjük mindazon búvár túra szervezőket, búvár központokat, szervezeteket és utazási irodákat, amelyek Vörös-tengeri és egyéb egzotikus tengerekre szóló búvár utak tervezésével és szervezésével foglalkoznak.

Az álmok legtöbbje azzal a bizonyos, meghatározó, életre szóló élménnyel kezdődik. Az első hurghadai nyaralásunk után élményeinket mesélve még nem tudtuk, hogy ez mind az ország, lakói és gyönyörű vízalatti élete iránt érzett mélyen fogant szeretetünkké fog válni. Hamarosan elkezdtünk együtt dolgozni helyi búvár oktatókkal és búvár központok üzemeltetőivel. Az egyiptomi emberek természetes kedvessége és a búvárkodás iránt érzett közös szeretetünk még könnyebbé tette a nagyon szoros kapcsolatok kialakulását. Észrevettük, hogy komoly szükség van egy olyan központi rendszerre, amely az emlékezetes Vörös-tengeri búvártúrák megvalósításához szükséges eszközök kiterjedt bázisával szolgál és megerősítettük kapcsolatunkat több befolyásos egyiptomi befektetővel illetve magyar támogatókkal.

Selmeczi DánielRiberdy AnitaTisza ÉvaMohsen SalamaLánczi Dóra

Olyan csapatot állítottunk össze, akik osztják velünk elkötelezettségüket, hogy ügyfeleinknek minőségi és szakszerű szolgáltatásban legyen részük.

A Cassiopeia legénysége:

Az Andromeda legénysége: