23 jún 2023

Marsa Shagra búvárfalu – 2023

A megszokottól eltérő szállásokat kínálunk Marsa-Shagrában, a dél-egyiptomi búvárfaluban, ami a három eco-lodge village-ből a legnépszerűbb. A három búvárfalut üzemeltető cég (Red Sea Diving Safari – Marsa Alam) 1989-ben alakult, elsőként kínálva búvárkodást a Marsa Alam-i régióban. Mi most a Shagra Village-be invitáljuk a búvárkodni vágyókat.

Szálláshely típusok

  • Sátor (Tent)
  • Royal Sátor (Royal Tent)
  • Bungalow (Hut)
  • Légkondicionalt fürdőszobás kőház (Deluxe Chalet)

Sátor (Tent): A sátrak a tengerparton találhatóak, 3.5 m x 3.5 m alapterületűek és 2 ágy található bennük. A sátrakban világítás és 220v található, ami alkalmas töltésre. A vendégeknek szükséges törülközőt hozni magukkal. A sátrakat napi rendszerességgel takarítják. A vendégek a szeparált közös fürdőt használhatják.

Royal Sátor: Kb. kétszer nagyobb, mint a normál sátor, amiben franciaágy vagy két külön ágy található, mini-hűtő, ventilátor, asztal és szék található, világítás és 220v található, ami alkalmas töltésre. A vendégeknek törülközőt hozni szükséges. A sátrakat napi rendszerességgel takarítják. A vendégek közös, de nagyon tiszta fürdő és WC helyiséget használnak, külön férfi és női részleggel.

Bugalow (Hut): Ősi egyiptomi hagyományok alapján épült kőház, amiben 2 ágy található fürdőszoba nélkül. Alapterülete 3.5 m x 3.5 m. A kőházak a sátrak mögött helyezkednek el, egy kis dombon, kiváló rálátással az öbölre. A bungalowban ventilátor, asztal és szék található, világítás és 220v található, ami alkalmas töltésre. A vendégeknek szükséges törülközőt hozni. A bungalowt mindennap takarítják. A vendégek közös, de nagyon tiszta fürdő és WC helyiséget használnak, külön férfi és női részleggel.

Deluxe Chalet: Ősi egyiptomi hagyományok alapján épült kőház dóm tetőszerkezettel. Alapterülete 24nm amihez saját fürdőszoba és 2 terasz tartozik. A kőház teljesen bútorozott, ventilátorral, pipere asztallal és tükörrel stb. A kőházban törülköző található. A chalet mindennap takarítják.

Egyhetes árak

  • Sátor (tent): 860 EUR/fő
  • Royal sátor (royal tent): 915 EUR/fő
  • Bungalow (hut): 915 EUR/fő
  • Kőház (deluxe chalet): 1.085 EUR/fő

Az étkezésekre vonatkozó tájékoztatás

Marsa Shagrában az ellátás all inclusive: napi 3 étkezés, délután 5 órakor sütemény. Alkoholmentes italok korlátlanul fogyaszthatók. Európai és arab konyha ételei közül választhatunk.

További részletért írjatok nekünk az info@redseaboats.hu címre!

Views: 1126
Author: Boats Red Sea