csaladi nyaralas Egyiptomban
11 aug 2016

Családi hajós nyaralás Egyiptomban – 2017. július

Nem kell lemondanod a korábban megszeretett búvárszafarikról családalapítás után és nem kell hogy gyötörjön a lelkifuri sem, hogy idén ismét a gyerekek nélkül mennél szafarizni: ide ugyanis nyugodtan eljöhettek együtt!

fedo
Apró talpak, hatalmas élmények a Vörös Tengeren!
„Aprótalpasok és vizibolhák” lepték el mindkét hajót múlt héten Egyiptomban. Bebarangoltuk északon az összes lakatlan, fehérhomokos szigetet. Megszámlálhatatlan mennyiségű delfinnel úsztunk, merültünk, hajóztunk együtt, homokoztunk, játszottunk és sznoriztunk. Ahol tudtunk búvárkodtunk, de fókuszban persze ezúttal a gyerekek voltak, akiket úgy kellett lekönyörögni a hét végén a hajóról.

Hajós szafari gyerekekkel? Miért is ne? Mi már 3. éve visszük a mieinket. Kicsik és nagyok önfeledten élvezhetik a tenger közelségét, a sós levegő jótékony hatását, a természet közelségét, a lakatlan, fehérhomokos strandok páratlan szépségét. A gyerekeinknek kalandok kellenek, nekünk pedig az, hogy biztonságban tudjuk őket. Nálunk mindkettő megvan, akár egészen pici babákkal is, paradicsomi környezetben.

Családi tengerparti nyaralás Egyiptomban
Kalandos és kényelmes – minden család álma!
Egy hotelben nem lehet fent hagyni a kis lurkót lefekvés után egyedül a szobában, így Apuci és Anyuci mozgástere is korlátozott a kis nebulók ágyba parancsolása után. A hajón este 8 után mindenkin lóg egy vagy két babyphone a szülők azzal tölthetik az estéjüket, amivel csak szeretnék. Csillagokat nézhetnek a napozódekkről, a szalonban mozizhatnak, a sishaszobában egy vizipipa mellett társasági életet élhetnek, vagy különvonulhatnak a hátsó dekkre egy jó könyv társaságában.

Voltatok már velünk családostul a Vörös Tengeren hajózni?
Ha még nem, nem is tudjátok, hogy mit hagytatok ki. Ha már igen és jövőre is beterveztétek, akkor már tudjátok 🙂 Töltsétek velünk a következő nyaralásotokat is!

És ez még nem minden!
A Vörös-tenger a búvárok és a felszíni búvárkodók számára igazi paradicsom: a vízben olyan színes, csodás korallokkal, halakkal tarkított kép tárul elénk, amit a legmodernebb televíziókészülék sem tudna megjeleníteni. Mintha egy akváriumban úszkálnánk – felejthetetlen élmény!

Egy tökéletes nyár – karnyújtásnyira! Víz, napsütés, lakatlan szigetek, gyönyörű strandok, fehér homok, vidám társak – Neked mi több kell még a boldogsághoz? Mindegy. Akármi is, együtt megvalósítjuk!

Kérdezz rá a következő családi szafari részleteire: 2017. július 9 – 17.
Ha Ti is szeretnétek részt venni, jelentkezzetek: info@redseaboats.hu

 

Egyiptomi tengerparti családi nyaralás

Views: 2644
Author: Hertelendy (Völgyesi) Lívia