23 jún 2023

Családi útvonalú hajóbérlések Egyiptomban – 2023

Kikötünk egy-egy sziget vagy korallzátony mellett vagy védett öbölben és indulhat a vízbe ugrálás, a sznorkelezés, a szigetre motorcsónakozás. Strandolunk a végeláthatatlan fehér homokos szigeteken. Gyerekeinknek nem a zsúfolt itthoni strandokon kell nyomorogniuk, hanem a természetben, igazi tengerben úszkálhatnak velünk és egymással.

Az a tapasztalat, hogy ez a típusú együttlét nagyon jót tesz a szülő-gyerek kapcsolatnak. Hasznos, értelmes, élvezetes, egészséges, nem unalmas. Nagy élmény szülőként azt látni, hogy a gyerek hogy válik eggyé a természettel. Ez alatt aki szeretne, búvárkodáson vehet részt képzett merülésvezetőkkel.

Részletes hajóútvonal

Hurghada kikötő, Shaab el Erg, Small Gubal Island, Big Gubal Island, Abu Nuhas, Siyul, Small Giftun, Umm Gamar, Gotta Abu Ramada, Hurghada kikötő.

 

A hajóról

A kényelmes, fürdőszobával felszerelt, kétágyas kabinok között foglalhatók franciaágyas és két különágyas kabinok is. Minden kabin légkondícionált, melegvizes zuhanyzóval, angol WC-vel felszerelt. Ágyneműt és törölközőt biztosítunk minden utas számára.
A hajó 2 napozó dekkel és egy fedett dekkel rendelkezik.

Búvárdekk található az alsó szinten,és tágas platform a vízbe ugrálók, vízre szállók részére.
Az étkezések külön étteremben történnek. TV nézés, gyerekeknek játék az európai szalonban. vizipipázás az arab szobában.

Dátumok:

  • Július 2.
  • Augusztus 13.
  • Október 22.

Áraink

Hajóbérlés ára amennyiben per fő árról van szó:

12 éves kor felett: 635 EUR/fő
2-11,99 éves kor: 420 EUR/fő
0-1,99 éves kor: 220 EUR/fő

További egyéni költségek, amivel számoljunk

vízum a hurghadai reptéren 25 USD/fő
utasbiztosítás (hajós) egyénileg vagy az irodánkban megkötve, de kötelező
borravaló a legénységnek 50 Eur/fő javasolt

 

Az egyiptomi hajóbérlés részleteivel, csoportos kedvezményekkel, foglalásokkal kapcsolatban keressetek minket itt: info@redseaboats.hu

Red Sea Boats Holidays,
Vörös-tengeri hajóbérlés

Views: 868
Author: Boats Red Sea