05 máj 2021

Hajóbérlés családoknak a Vörös-tengeren 2021-ben

IDŐPONT
—————
Június-július-augusztus hónapokban.
Vasárnap-vasárnap turnusokban.

A HAJÓNK – M/Y ANDROMEDA
——————————————-

A hajónk hossza: 40m
Szélessége: 8 m
Emeletek száma: 4 db
Édesvíz készlet: 15 tonna, plusz napi 3 tonna édesvízkészítő
Elektromos hálózat 220v minden kabinban és a szalonban.
Biztonság: 24 órás legénységi ügyelet, 2x mentőkapszula, 40x mentőmellény, 2x 50L oxigénpalack, elsősegély készlet, 8x tűzoltó készülék, műholdas telefon, bóják, 2 motorcsónak
Kabinok: 13db kétágyas kabin. Ebből 11 db külön ágyas és 3 db franciaágyas. Minden kabinban van légkondi, saját fürdőszoba és WC.
Dekkek: napozó dekk a kapitányi fülke előtt, napozó dekk legfelül (100nm), fedett dekk a hajó hátulján, és egy búvár dekk.
Közösségi terek: 3 nagy közösségi terünk van: egy külön étterem és egy szalon, illetve egy vízipipa szalon.
Vízi sport eszközök: Csúszda, több személyes fánkok, matracok, unikornis 🙂 , tengeri medence, motorcsónakok. És lehetőség van búvárkodni felszereléssel képzett merülésvezetők kíséretében.

HOGY TELIK EGY NAPUNK?
—————————————-
Kikötünk egy-egy sziget vagy korallzátony mellett vagy védett öbölben és indulhat a vízbe ugrálás, a sznorkelezés, a szigetre motorcsónakozás. Strandolunk a végeláthatatlan fehér homokos szigeteken. Gyerekeinknek nem a zsúfolt itthoni strandokon kell nyomorogniuk, hanem a természetben, igazi tengerben úszkálhatnak velünk és egymással.

Az a tapasztalat, hogy ez a típusú együttlét nagyon jót tesz a szülő-gyerek kapcsolatnak. Hasznos, értelmes, élvezetes, egészséges, nem unalmas. Nagy élmény szülőként azt látni, hogy a gyerek hogy válik eggyé a természettel. Ez alatt aki szeretne, búvárkodáson vehet részt képzett merülésvezetőkkel.

ÉTKEZÉS
—————

A svédasztalos reggeli 8 órakor nyit. Délelőtt is fogunk találni snacket, tízórait. Délben többfogásos svédasztalos ebédet szervíroznak, délután gyümölcs és sütemény vár minket. A vacsora 8 óra körül ismét svédasztalos. A hűtökben egész nap elérhető cola, fanta, sprite, ásványvíz. A bárban tea és kávé található.

MILYEN HELYEKEN HAJÓZUNK?

————————————————-

Fehér homokos lakatlan szigeteken és korallzátonyok mellett kötünk ki és a természet ölén töltjük az egész hetet. A gyerekek együtt pancsolnak szüleikkel vagy gyerek társaikkal, élvezik a tiszta és meleg tenger adta lehetőségeket. Rácsodálkoznak a Vörös tenger csodáira.

Egy hetes nyaralás, teljes ellátással családoknak, baráti társaságoknak.

STORNÓ BIZTOSÍTÁS + UTAS BIZTOSÍTÁS
——————————————————
A repjegyre és a hajóra (Andromeda) stornó biztosítás köthető nálunk. (Az EUB biztosítási termékéről van szó).
Az út árának 2%-a a befizetendő díj.
Biztosítási káresemény esetén az önrész 20%, 80%-ot visszafizet
A pozitív Covid PCR teszt esetén is biztosít indulás előtt.
Vagy az utazás befizetésekor kötendő vagy indulás előtt legalább 30 nappal.

A stornó és baleset, betegség, poggyász (búvárkiegészítéssel) biztosítást irodánkban is megköthetitek (EUB) és egyénileg is.

——————–
A múlt csütörtöki kormányrendelet értelmében az a személy, aki a Magyarországra történő beutazáskor határátlépés során védettségi igazolványt, valamint a védettségi igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolványt fel tud mutatni, mentesül a karanténkötelezettség alól.

Nyilván nem lehet oltási vitába bonyolódni senkivel, nem lehet kötelezővé tenni senkinek, de jó, ha tudják az ügyfelek, hogy ez mennyiben teszik olcsóbbá és karanténmentessé a hazautazásukat.

Várjuk megkereséseiteket az info@redseaboats.hu címre!

 

Views: 1125
Author: Boats Red Sea