23 szept 2021

ŐSZI BÚVÁRSZEZON EGYIPTOMBAN

Ameddig a szem ellát, égszínkék tenger, ezer színben pompázó korallzátonyok, fehér homokos lakatlan szigetek, képeslapszerű álom, végtelen akvárium! Egyiptom.

Szentelj egy hetet a természetnek és a zavartalan kikapcsolódásnak egy 5 csillagos búvárszafarin.

A családi hajóstúra szezon után elkezdődött a búvárszezon!
A Vörös-tenger északi és déli pontjai között bármelyik útvonalon vannak még szabad helyeink Egyiptomban. Ha kíváncsi vagy, hogy mennyire ismered a vörös-tengeri merülőhelyeket, a következő képek közül tippeld meg melyik Tiran, Zabargad, Elphinstone, Daedalus, Ghiannis D, Claudia reef, Brothers, El Malahi, Wadi el Gamal, Satayah.

Túraidőpontokért, árakért, további információkért írjatok nekünk e-mailt: info@redseaboats.hu -ra!

Folyamatosan hirdetjük, hogy melyik szafarijainkon vannak még szabad helyeink. Jelenleg ezekre a hetekre tudtok még foglalni:


2009 óta dolgozunk az Andromédával. Egyedi tervezés alapján épült búvárszafari yacht az Andromeda, kifejezetten búvárok és családi hajótúrázók részére. Az egyhetes búvárszafarik során a tágas, fürdőszobás, légkondis kabinok, hatalmas ebédlő, nappali és napozó dekk szolgálják a komfortérzetünket. A hajó szíve, a keleti hangulatot idéző “sisha” szoba, ahol esténként a vizipipa aromás füstjét szívva oszthozhatunk a napi élményeinken. Összeszokott, tapasztalt és több nyelven beszélő személyzet várja a búvákodni és kikapcsolódni vágyókat egyaránt. Találkozunk a fedélzeten!

Repülőjegy információk:

Smartwings, Boeing 737-800, 189 fős gép vasárnaponként

Vasárnapi járat számok és indulások
– BUD-HRG: 7O 5298 00:05
– HRG-BUD: 7O 5299 04:40

Repülőjegy ára: 375 EUR/fő

De értékesítünk jegyeket a szerdai marsa alami járatra és Egyptair menetrendszerinti gépekre is.

Érdeklődéseiteket várjuk az info@redseaboats.hu e-mail címen.

Views: 2076
Author: Boats Red Sea