23 szept 2021

Szudán 2022

Szudán különleges légköre az álmok és a víz alatti kalandok táptalaja, egy igazi búvár-unikum, ahol ősrégi legendák kelnek életre. Cousteau víz alatt felépített birodalmának, vagy a hullámsírjában nyugvó Umria-nak, a pörölycápáktól nyüzsgő Shaab Rumi-nak otthona. A búvárok esetében Szudán az egyike azon országoknak, ahol egyszer mindenképpen merülni szeretnénk. A szudáni vízalatti élővilág még a sokat látott búvárokat is lenyűgözi! Pörölycápák, szirtcápák, barrakuda rajok és a roncsok kedvelőit is elkápráztatja. Aki már merült Szudánban, nem csalódott. Nagyszerű merülő helyszín a Vörös-tenger egy még kevésbé felfedezett részén.

Akik még nem merültek Szudánban, azoknak első alkalommal az északi, majd később az ultimate szudáni útvonalat javasoljuk. A déli túrát a visszatérő vendégeinknek, a mélydéli útvonalat pedig a sokat tapasztalt, kalandvágyó búvárainknak ajánljuk, de akkor beszéljük az útvonalakról részletesebben!

Folyamatosan hirdetjük, hogy melyik szafarijainkon vannak még szabad helyeink. Jelenleg ezekre a hetekre tudtok még foglalni:

2009 óta dolgozunk az Andromédával. Egyedi tervezés alapján épült búvárszafari yacht az Andromeda, kifejezetten búvárok és családi hajótúrázók részére. Az egyhetes búvárszafarik során a tágas, fürdőszobás, légkondis kabinok, hatalmas ebédlő, nappali és napozó dekk szolgálják a komfortérzetünket. A hajó szíve, a keleti hangulatot idéző “sisha” szoba, ahol esténként a vizipipa aromás füstjét szívva oszthozhatunk a napi élményeinken. Összeszokott, tapasztalt és több nyelven beszélő személyzet várja a búvákodni és kikapcsolódni vágyókat egyaránt. Találkozunk a fedélzeten!

Repülőjegy információk:

Port Szudánból indulnak a hajóstúráink. Port Szudánba Kairón keresztül és Dubajon keresztül lehet eljutni. Jeddán és Karthomon keresztül is járható az út, de mi Kairót és Dubajt javasoljuk. 

  • Budapest-Dubaj-Port Szudán oda vissza út menetrendszerinti gépen kb és lekérésre tudunk pontos árat mondani.  
  • Budapest-Kairo-Port Szudán oda vissza út menetrendszerinti gépen kb és lekérésre tudunk pontos árat mondani.  

 

Érdeklődéseiteket várjuk az info@redseaboats.hu címre!

Views: 1621
Author: Boats Red Sea