23 szept 2021

Hajóbérlés Szudánban 2022

Szudán különleges légköre az álmok és a víz alatti kalandok táptalaja, egy igazi búvár-unikum, ahol ősrégi legendák kelnek életre. Cousteau víz alatt felépített birodalmának, vagy a hullámsírjában nyugvó Umria-nak, a pörölycápáktól nyüzsgő Shaab Rumi-nak otthona. A búvárok esetében Szudán az egyike azon országoknak, ahol egyszer mindenképpen merülni szeretnénk. A szudáni vízalatti élővilág még a sokat látott búvárokat is lenyűgözi! Pörölycápák, szirtcápák, barrakuda rajok és a roncsok kedvelőit is elkápráztatja. Aki már merült Szudánban, nem csalódott. Nagyszerű merülő helyszín a Vörös-tenger egy még kevésbé felfedezett részén.

Akik még nem jártak Szudánban, azoknak első alkalommal az északi, majd később az ultimate szudáni hajózási útvonalat javasoljuk. A déli útvonal a visszatérő vendégeinknek, a mélydéli útvonalat pedig a sokat tapasztalt, kalandvágyó utasainknak ajánljuk, de akkor beszéljük az útvonalakról részletesebben!

Folyamatosan hirdetjük, hogy melyik útvonalon vannak még szabad helyeink. Jelenleg ezekre a hetekre tudtok még foglalni:

2009 óta dolgozunk az Andromédával. Egyedi tervezés alapján épült búvárszafari yacht az Andromeda, kifejezetten búvárok és családi hajótúrázók részére. Az egyhetes búvárszafarik során a tágas, fürdőszobás, légkondis kabinok, hatalmas ebédlő, nappali és napozó dekk szolgálják a komfortérzetünket. A hajó szíve, a keleti hangulatot idéző “sisha” szoba, ahol esténként a vizipipa aromás füstjét szívva oszthozhatunk a napi élményeinken. Összeszokott, tapasztalt és több nyelven beszélő személyzet várja a búvákodni és kikapcsolódni vágyókat egyaránt. Találkozunk a fedélzeten!

Repülőjegy információk:

Ajánlatunk Szudánban:

  • 1-2 hetes időtartamú hajóbérlés különböző útvonalak mentén egyéni kiutazással Szudánba.
  • 1-2 hetes időtartamú hajóbérlés különböző útvonalak mentén szervezett kiutazással Szudánba. 

Port Szudánból indulnak a hajóstúráink. Port Szudánba Kairón keresztül és Dubajon keresztül lehet eljutni. Jeddán és Karthomon keresztül is járható az út, de mi Kairót és Dubajt javasoljuk. 

    • Budapest-Dubaj-Port Szudán oda vissza út menetrendszerinti gépen kb és lekérésre tudunk pontos árat mondani.  
    • Budapest-Kairo-Port Szudán oda vissza út menetrendszerinti gépen kb és lekérésre tudunk pontos árat mondani.  
  • Amennyiben nem az általunk kínált hajót szeretnéd bérbe venni, hanem más Szudánban horgonyzott hajókat, ebben az esetben is tudunk ajánlatot adni a Port Szudánba való kiutazásodhoz.

Érdeklődéseiteket várjuk az info@redseaboats.hu címre! Kérjük pontosan írjátok meg, hogy csak hajóbérléssel, csak repjegy vásárlással vagy utazási csomaggal kapcsolatban érdeklődtök.

Views: 1984
Author: Boats Red Sea