Manta Vörös Tenger
17 aug 2016

Vízalatti szupermodellek a kifutón Egyiptomban – 2016 szeptember

A Nemzeti Parkok mindegyike felűlmúlhatatlan a Vörös Tenger Egyiptom-i és Szudán-i szakaszán. Azonban mindegyiknek megvan a maga sajátossága. Ami mellett idén nem tudunk elmenni szó nélkül, az idei nyár legtöbb szupermodellt hozó Nemzeti Parkjai Egyiptomnak: Brother’s és Daedalus.

Mondhatnánk idén nyáron megtörtént maga a csoda ezeken a helyeken! Hiszen gyakorlatilag minden búvárszafarin felsorakoztak egymás mellé az állatvilág történetének leghíresebb vízalatti szupermodelljei, akiknek gyönyörűsége, páratlan egyedisége és profizmusa láttán nemcsak a legnagyszerűbb búvárfotósok szoknyáját lebbentette fel a szél, hanem minden halandó búvárét. A merüléseken a vízalatti szupermodellek szépen türelmesen, sorukat kivárva egymás után vonultak fel a kifutón. Mire az előző sztár levonult, jött a következő.

Az egyik legjobban fizetett az egész testét szeplőkkel borított, telt és szexi ajkairól híres cetcápa, a Brother’s legújabb üdvöskéje. Biztos vagyok benne, hogy Maldívon már mindenki láthatta a gyönyörű modellt, hiszen évek óta a déli Ari-atoll egyik leghíresebb és legjobban fizetett arca. Emellett most már a Vörös Tengeren is egyre gyakrabban feltűnik.

Cetcápa Egyiptom Brother's Vörös TengerA másik elképesztően szexi szupermodell nem csak arról híres, hogy kerüli a nyilvánosságot, nem engedi fényképezni magát, és visszautasít minden felkérést, néha azért beadja a derekát és akkor híres és méltóságteljes táncával tele van a sajtó. Megjelenését urbán legendák sora előzi meg, sokan állítják, hogy látták már, mások csak látni vélték, a legtöbben azonban még soha nem találkoztak vele féjsztuféjsz. A híres manta a Brother’s szigeteken hárította a pletykát, miszerint nem kedveli a búvárt és hétről-hétre vállalt egy hosszabb fellépést.

Manta Egyiptom Brother's Vörös TengerMár régóta debütált, a a címlapokon gyakran szereplő, érdekes koponyájú és ma már veteránnak számító szupermodell csapat, a pörölyök. Fénysebességgel robbantak be a köztudatba. Velük együtt érkezett meg az iparba a szuper gázsi, a hisztéria, a női allűrök, a megbízhatatlanság és a késés, amiről búvárlapok tucatjai cikkeztek a 90-es évek első felében. A lányok kétségtelenül sztárok lettek. A Hammerhead című film halhatatlanná tette őket és azóta is búvárok tucatjai keresik fel azokat a merülőhelyeket, ahol felbukkanásukra szinte garantáltan számíthatunk. Ilyen idén nyáron Brother’s és Deadalus.

Pörölycápa Egyiptom Brother's Vörös TengerA búvárszafari szervezők arra a kissé provokatív kérdésére, hogy mit szólunk ahhoz, hogy a cetcápák, a manták és a pörölyök micsoda munkákat kapnak mostanság, egyszerűen így válaszoltunk: „Ezen még nem gondolkoztunk, de igazából örülünk a sikerüknek.” Egy biztos: idén verhetetlen ez a nyári búvárszafari útvonal!

vízalatti szupermodellek a kifutónHa Te is szeretnéd megnézni a 2016-os szupermodelleket, akkor az alábbi Vörös Tenger-i Brother’s + Deadalus + Elphinstone búvárszafarihoz csatlakozhatsz Egyiptomban: 2016. szeptember 18 – 25, vagy kérdezz rá a további dátumokra!

JELENTKEZZ! >>> online@redseaboats.hu

 

Views: 2846
Author: Hertelendy (Völgyesi) Lívia