08 máj 2020

Vörös-tengeri “nyitnikék”

Kedves Partnereink és Búvárjaink!

Szeretnénk köszönetet mondani Nektek, amiért az elmúlt időben is folyamatosan tartottátok velünk a kapcsolatot. Elmondtátok hogyan telnek a napjaitok, kérdeztétek hogy vagyunk egészségileg és hogyan éljük túl a turizmus nehéz napjait. Reméljük, hogy Ti is és családjaitokban is mindenki egészséges.

Az rögtön látszott, hogy a tavaszi szudáni szezont ki kell hagynunk és azóta is Veletek közösen dolgoztunk/dolgozunk az átfoglaláson 2021.-re. Az Andromeda vissza hajózott Egyiptomba és türelmesen vár…

Hamarosan indítanánk az egyiptomi hajós szafari szezont. De ehhez pár dolog elengedhetetlen: tudnunk kell biztonsággal utaznunk, a magyar hatóságok engedélyezzék a turista célú utazást, Egyiptom fogadjon turistákat, legyenek érthetők és tiszták az utazás “teszt” feltételei, legyen repülőjárat.

Jelenleg 4-en dolgozunk az irodában, hogy napra készek legyünk veletek és a foglalásaitokkal kapcsolatban és természetesen a szabályozások tekintetében.
Mindeközben nagyon hálásak vagyunk azért a rengeteg támogatásért, amit kapunk Tőletek. Az életünk most ugyanúgy telik, mint a Tiétek, próbáljuk átvészelni ezeket a bonyolult és nehéz napokat. ÉS várjuk a biztonságos újra nyitást.

Az idei és a jövő évi foglalásaitokkal kapcsolatban nyugodtan írjatok nekünk. Minden kérdésetekkel foglalkozunk (szudáni szafari, egyiptomi szafari, Marsa Shagra foglalások). Folyamatosan nyomon követünk minden információt, fejleményt a világ minden tájáról, hogy ehhez igazíthassuk a terveinket és a működésünk újraindítását a Vörös-tengeren.

Amíg az iparágunk jelenleg kemény kihívásokkal teli időszakkal nézett és néz folyamatosan szembe, egyre több bátorító és pozitív hírről hallunk és olvasunk. Repülőjáratok indulása, turisztikai célpontok tervei az utazók fogadására, tesztek, kesztyű, maszk…. sok sok információ nap mint nap, de még semmi sem biztos. Viszont már legalább erről beszélgetünk, a HOGYAN-ról, ez is haladás.

Egy másik jó hír, hogy a Vörös-tengernek volt egy kis ideje fellélegezni és regenerálódni, így várhatóan a tengeri élővilág még csodálatosabb lesz, mint eddig. Ez pedig hihetetlen búvárkodást ígér. Ebből a szempontból az egyik legszebb szezonnak nézünk elébe!

Pozitívan állunk a helyzethez és amint konkrétumokat tudunk, tájékoztatni fogunk Titeket. Vigyázzatok Magatokra, további jó egészséget kívánunk!

Red Sea Boats Holidays Kft. csapata

Views: 309
Author: Boats Red Sea