08 máj 2020

Vörös-tengeri „nyitnikék”

Kedves Partnereink és Utasaink!

Szeretnénk köszönetet mondani Nektek, amiért az elmúlt időben is folyamatosan tartottátok velünk a kapcsolatot. Elmondtátok hogyan telnek a napjaitok, kérdeztétek hogy vagyunk egészségileg és hogyan éljük túl a turizmus nehéz napjait. Reméljük, hogy Ti is és családjaitokban is mindenki egészséges.

Hamarosan indítanánk a 2020-as egyiptomi hajóbérlési szezont. De ehhez pár dolog elengedhetetlen: tudnunk kell biztonsággal utaznunk, a magyar hatóságok engedélyezzék a turista célú utazást, Egyiptom fogadjon turistákat, legyenek érthetők és tiszták az utazás „teszt” feltételei, legyen repülőjárat.

Mindeközben nagyon hálásak vagyunk azért a rengeteg támogatásért, amit kapunk Tőletek. Az életünk most ugyanúgy telik, mint a Tiétek, próbáljuk átvészelni ezeket a bonyolult és nehéz napokat. ÉS várjuk a biztonságos újra nyitást.

Folyamatosan nyomon követünk minden információt, fejleményt a világ minden tájáról, hogy ehhez igazíthassuk az idei terveinket és a működésünk újraindítását a Vörös-tengeren.

Amíg az iparágunk jelenleg kemény kihívásokkal teli időszakkal nézett és néz folyamatosan szembe, egyre több bátorító és pozitív hírről hallunk és olvasunk. Repülőjáratok indulása, turisztikai célpontok tervei az utazók fogadására, tesztek, kesztyű, maszk…. sok sok információ nap mint nap, de még semmi sem biztos. Viszont már legalább erről beszélgetünk, a HOGYAN-ról, ez is haladás.

Egy másik jó hír, hogy a Vörös-tengernek volt egy kis ideje fellélegezni és regenerálódni, így várhatóan a tengeri élővilág még csodálatosabb lesz, mint eddig. Ez pedig hihetetlen hajózási élményt ígér. Ebből a szempontból az egyik legszebb szezonnak nézünk elébe!

Pozitívan állunk a helyzethez és amint konkrétumokat tudunk, tájékoztatni fogunk Titeket. Vigyázzatok Magatokra, további jó egészséget kívánunk!

Hamarosan jelentkezünk a hajóbérlési lehetőségeinkkel a Vörös-tengeren és világszerte, szállásfoglalásokkal Marsa Shagrában.

Red Sea Boats Holidays Kft. csapata

Views: 1257
Author: Boats Red Sea